Услови

You Are Here: Home / Услови

Важно известување

Испораката во Македонија е истиот ден од нарачката, до 21 часот навечер.

Нарачаките после 16 часот се пренесуваат наредниот ден. Цената на испораката и картичката со посвета се влезени во цената на производот.